WANT TO JOIN IN ON THE CONVERSATION?

BECOME A MEMBERRegister

Tech & Support

28 posts / 0 new
Last post
JIMMY MAC FAN
JIMMY MAC FAN's picture
POST COUNT: 5345
Problems noticed already.
0

Are there Mod tools yet, you cannot see what you typed in subject line when starting thread, or in signature box in ones profile, and I can edit anyone who started a threads subject and first post.  Any time I edit avatar or sig I have to put my password in in two different places.

Galad
Galad's picture
POST COUNT: 2284
Re: Problems noticed already.
0

ORIGINALLY POSTED BY JIMMY MAC FAN
Are there Mod tools yet, you cannot see what you typed in subject line when starting thread, or in signature box in ones profile, and I can edit anyone who started a threads subject and first post.  Any time I edit avatar or sig I have to put my password in in two different places.

For some reason Firefox hates this board. The not being able to see your text is a firefox bug we are working on. Your Mod tools are there Jimmy.... They are just different from Nabble. Use Chrome 

 

 ChickenLittle 4.jpg 

JIMMY MAC FAN
JIMMY MAC FAN's picture
POST COUNT: 5345
Re: Problems noticed already.
0

ORIGINALLY POSTED BY Galad
 

ORIGINALLY POSTED BY JIMMY MAC FAN
Are there Mod tools yet, you cannot see what you typed in subject line when starting thread, or in signature box in ones profile, and I can edit anyone who started a threads subject and first post.  Any time I edit avatar or sig I have to put my password in in two different places.

For some reason Firefox hates this board. The not being able to see your text is a firefox bug we are working on. Your Mod tools are there Jimmy.... They are just different from Nabble. Use Chrome 

i strictly use an ipad to post, so you have a problem with safari too. I see no Mod tools.

Thanks to all members that have given support to me while I go through a rough time in my life. Your thoughts and prayers are greatly appreciated

 

 

Parade_Rain
Parade_Rain's picture
POST COUNT: 521
Re: Problems noticed already.
0

I do not see Mod tools. I also suggest Chrome on PC. I figured out to put my Droid phone in landscape and the forum is readable in Chrome, too.

A post from Parade_Rain is like a Hallmark card...when you care enough to send your very best!

shoopster
shoopster's picture
POST COUNT: 191
Re: Problems noticed already.
0

Major, major problem noticed already by the shoopster . . .
 
. . . Galad appears to have a picture of that bum "Julie" Peppers in his signature . . .

. . . there are things known and unknown and in between are the doors shoopster walks thru . . .

bm1
bm1's picture
POST COUNT: 83
Re: Problems noticed already.
0

I do not see moderator controls either at this point

Da Bears-----Da best
In Trestman we have lost our trust...

Old geezers---Grey Knights. M C. Number 13 if that is available

Alfalfa
Alfalfa's picture
POST COUNT: 1192
Re: Problems noticed already.
0

I couldn't see the characters to set my password, e-mail address or time zone on either Firefox or Chrome.  They do show up if you highlight them though.

PapaBear.OR
PapaBear.OR's picture
POST COUNT: 7175
Re: Problems noticed already.
0

ORIGINALLY POSTED BY Alfalfa
I couldn't see the characters to set my password, e-mail address or time zone on either Firefox or Chrome.  They do show up if you highlight them though.

I'm having the same problem on Mac/Safari...........typing blind.  It's a bit of a challange.   Also can't see characters when starting new thread, in thread title.  Can see them in edit box for body of post, but only in filtered HTML format mode........ if I try to post in plain text mode I'm typing blind.
 
FYI.... these issues didn't exist before we went live.  

Butkus never wore an earring

Galad
Galad's picture
POST COUNT: 2284
Re: Problems noticed already.
0

ORIGINALLY POSTED BY PapaBear.OR
 

ORIGINALLY POSTED BY Alfalfa
I couldn't see the characters to set my password, e-mail address or time zone on either Firefox or Chrome.  They do show up if you highlight them though.

I'm having the same problem on Mac/Safari...........typing blind.  It's a bit of a challange.   Also can't see characters when starting new thread, in thread title.  Can see them in edit box for body of post, but only in filtered HTML format mode........ if I try to post in plain text mode I'm typing blind.
 
FYI.... these issues didn't exist before we went live.  

This is a strange bug... I'm on safari right now, and I'm not having that problem.... I have a meeting with the powers that be later today and we'll talk about it.

 

 ChickenLittle 4.jpg 

JIMMY MAC FAN
JIMMY MAC FAN's picture
POST COUNT: 5345
Re: Problems noticed already.
0

Still don't see any Mod tools. 

Thanks to all members that have given support to me while I go through a rough time in my life. Your thoughts and prayers are greatly appreciated

 

 

Calbrooks
Calbrooks's picture
POST COUNT: 4784
Re: Problems noticed already.
0

Great, are you trying to create chaos? You can't let these yo yos know we are powerless, you're risking pure lawlessness! 
Just an FYI, I have full power to moderate, I can delete, edit, and ban. So you all better behave damn it.
 
 
 
Do you think they bought it Galad? 

Train like you are 2nd, but play like you are 1st.

28 posts / 0 new
Last post
MEMBERS ONLINE: 0